Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Meriti pe cineva care nu doar te face sa te simti mai bine, ci te face sa vrei sa fii mai buna. El te sustine si iti impartaseste obiectivele. Te asculta cand vorbesti despre studiile tale ca si cum ar fi cel mai interesant subiect din lume. Cand esti pe punctul de a renunta, el face tot posibilul pentru a te sustine sa continui. Te motiveaza la fiecare pas.

Meriti pe cineva care este obsedat de tine in sensul bun al cuvantului. Care cateodata iti strecoara biletele intre paginile cartilor pentru ca stie ca te fac sa zambesti. Care te suna la 2 dimineata doar ca sa iti spuna ca vrea sa-ti auda vocea. Care conduce timp de 3 ore doar sa te vada pentru o ora pentru ca iti este dor sau trimite buchete de bujori pentru ca stie ca iti plac. Iti trimite mesaje de buna dimineata nu pentru ca se simte obligat, ci pentru ca esti primul lucru in gandul lui cand se trezeste.

Meriti sa fii tratata ca o alegere, nu ca o optiune. Nu esti „poate” pentru cineva. Esti tratata ca o prioritate. Te simti constant iubita. Este mereu acolo, in special atunci cand ai nevoie de el. Depune eforturi sa fie langa tine si demonstreaza ca esti unica lui iubire.

Cavalerismul nu a murit si tu meriti pe cineva care sa arate asta. Acesta ar deschide usile pentru tine, s-ar oferi sa iti care geanta cand e grea, chiar daca ar sti ca prietenii lui ar rade de el. S-ar oferi sa iti incalzeasca mana cand e frig. Te-ar trata ca pe o adevarata doamna pentru ca el insusi este un gentleman.

Meriti pe cineva care te iubeste neconditionat. El te priveste in ochi si te face sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume. Nu se agata de defectele tale, ci te iubeste mai mult in ciuda lor. Stie ca nu esti perfecta, dar tot te trateaza ca si cum ai fi.

Meriti sa fii curtata. Meriti sa fii dusa la intalniri adevarate. Meriti sa fii tratata cu respect. Meriti pe cineva care este sincer interesat sa te vada fericita, sa te faca fericita, sa te mentina fericita.

Toate aceste lucruri le meriti si multe altele, pentru ca meriti sa fii iubita. Meriti propria doza de magie. Meriti propriul tau basm. Meriti fericirea. Si mai presus de toate, meriti toate acestea pentru ca aceasta este normalitatea.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Razvan_Toronto

  • Publicat Acum 2 saptamani
Aiureli! Puneti femeia pe pedestal si învățați fetele sa astepte toate aberațiile. Postari de femei neîmplinite. Ati vrut egalitate, pai sa avem egalitate. Cu ce e femeia mai presus? De ce bărbatul devine servantul ei? Doar pentru ca ea e femeie, merita? Vai doamne cate prostie mai pot unii denota.
matrimoniale - membru fara poza

Danieleonida

  • Publicat Acum 3 saptamani
Doar barbatul este om. Este o injosire, pentru ea, sa o numești pe femeie "om"! Femeia e mi presus de om. Ea e ființă net superioara omului!
poza Brunhilda

Brunhilda

  • Publicat Acum 4 saptamani
Si barbatii e oameni, nu?happy
poza Brunhilda

Brunhilda

  • Publicat Acum 4 saptamani
Am citit articolul si comentariile...

Despre articol as spune ca atinge o chestiune importanta intr-o relatie, doar ca maniera in care e scris e putin cam prea ...rozosina, plus ca foloseste "matrita" cu iubirea neconditionata...Nu, iubirea e conditionata mereu...Iubirea neconditionata o ofera mama, aceea care e mama adevarata...Ideea cu iubirea neconditionata , preluata din filosofii prea indepartate de societatea europeana, deschide in lumea noastra o portita pentru abuzatorii aceia... Poveste lunga...

Si mai este "matrita" cu "merita"...."Pentru ca meriti!" ..O chestiune pe care am auzit=o de mai multe ori pe siteul asta...Si in principiu este un tipar verbal foarte folosit prin sudul Ro...zic din constatarile mele...

Acuma, ca sa revin la substanta articolului, nu numai femeile merita, si barbatii merita...Sunt barbati care ar merita tot respectul, caldura, afectiunea unei femei...Un gest micut, unul mai mare, unul asa si asa...facut si receptionat ca semn de caldura, afectiune, "ma gandesc la tine"...Sustinerea, motivarea, "Femeia puternica din spatele barbatului" de succes mai mare sau mai mic...Nu trebuie neaparat sa fie de succes de rasunet...Poate sa fie si un succes si mai marunt..

Si femeia poate primi aceleasi genuri de sustineri, atentii, motivari, afectiune etc...

Si a-ti trata partenerul/partenera cu afectiune, cu sustinere, cu respect, a-i fi alaturi la bine si la rau, nu ar trebui sa fie o exceptie, ci ar fi starea normala a unei relatii care functioneaza pe termen lung...

Chiar daca uneori exista contraziceri, ba chiar certuri, momente critice...
poza Nicu321

Nicu321

  • Publicat Acum 4 saptamani
Minunat!!!
Un asemenea articol explica "realitatea" aberanta in care suntem fortati sa traim.
Dubla problema:
1. O femeie merita - fara pre-conditionare, fara calitati, fara eforturi.
2. ORICE femeie merita - oricat de rupta de realitate ar fi persoana. Trebuie alimentata aberatia.

Avand o asemenea pre-conditionare mentala, de femeie "strada cu sens unic" probabil ca va intrebati, unde sunt "cavalerii" de alta data. Si de ce OARE, nu reusiti in interactiunile sociale?

Recomand oricariu barbat membru al acestiu site sa citeasca acest articolul si sa reflecteze serios la implicatiile unui asemenea mod de gandire asupra unei posibile "relatii" - cu ghilimelele de rigoare, da, deoarece nu poate fi o relatie in lumea reala. Doar in lumea ...... (spuneti-i dumneavoastra cum vreti) po****ta de "Domnite" si "cavaleri" a unei fetite de 5 ani care refuza sa se maturizeze mental. Deoarece prin virtutea de a se fi nascut femeie - ea MERITA!!!.

Pacat ca bunica-mea a murit de multi ani de zile. Daca ar fi fost in viata si ar fi citit un asemenea articol, acea femeie simpla carea crescut 5 copii si a tinut o casa in conditii dificile, fara sa fie laudata ... la fiecare 5 min. v-ar fi indreptat spinarea cu tarnul de nuiele. Da, aveti o noua problema, sa aflati ce este acela un tarn de nuiele si la ce se folosea. E greu pt femeile care s-au nascut doar sa MERITE. Ce, de ce, cand, pt ce? Intrebari inutile. Deoarece ORICE femeie MERITA!
matrimoniale - membru fara poza

Danieleonida

  • Publicat Acum 4 saptamani
Foarte multe comentarii pesimiste! Sa inteleg ca omul, cu cât înaintează în vârstă devine mai... realist?! Cred totuși ca mai sunt și visători printre noi,vasta cu ghiocei la tâmple. Nu de alta, dar înțelepciunea mai are și o doza de optimism...
poza AlexCom

AlexCom

  • Publicat Acum 5 saptamani
Foarte frumos comentariul! Din pacate, in perioada actuala, cand egoismul si narcisismul se inghesuie sa fie pe primul loc in societatea noastra, firile tomantice isi gasesc cu greu calea de manifestare! Dar, ele exista si traiesc langa noi! Din pacate, obisnuite deja cu jignirile si duritatea misoginilor, femeile nu mai au nici ele reactiile delicate, care ar fi de asteptat! Totusi, prin gesturi mici, firile romantice se pot gasi reciproc! Trebuie numai sa existe speranta si rabdare!
poza zora

zora

  • Publicat Acum 5 saptamani
Romantismul idealizeaza realitatea si face ca asteptarile oamenilor sa difere de ce pot primi.
Epoca este cea contemprana, a zilelor noastre doar ca a citit prea multe carti romanticehappy
matrimoniale - membru fara poza

Uitucull

  • Publicat Acum 5 saptamani
Din ce epoca vine autorul/autoarea?! happy
poza addi

addi

  • Publicat Acum 6 saptamani
Cavalerismul a murit, în Europa. El a fost ucis de egalitatea dintre sexe. Esența cavalerismului consta din comportamentul ... cavaleresc al unuia care avea puterea de decizie absolută, dar care n-o folosea. Cum această putere a dispărut...
Dar asta e doar o rațiune rece. Care spune că femeile merită ceea ce merită și bărbații. Ghici ce?! Nimic!
cod de securitate