barbat fara poza

PacalaV3

Varsta:
43 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
A fost odata ca niciodata, pe cand se potcovea puricele cu 99 de potcoave de otel si Pacala tragea resemnat usa dupa el, iar oamenii se gaseau si rupeau opincile si poalele pe la sezatori.. Dar asta a fost odata, demult. Acum sezatoarea e inlocuita de Matrimoniale si rupem tastele. Astea sunt vremurile asa ca ne adaptam.
Si iaca-ma"s si eu pe aici, copchil curios si aventuros, -stra-stra-stranepot de-a lui Pacala- aruncandu-mi ochii si snoavele. La urma urmei sunt om si nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain si de aceea de multe ori dau in mintea copchiilor, sau in mintea lui Pacala, dar nu intr-atat cat sa dau caru' cu boi pe o traista goala...ca altfel ce ar fi viata fara zambet, fara veselie, fara un dram de nebunie, toate asezonate cu responsabilitate, pentru ca viata trebuie sa fie un echilibru... intre DA si NU.. intre sentiment si ratiune. Mai pe limba lui Pacala "o oaie cu burta in sus, una cu burta in jos".
Si zic: ia sa arunc eu toporul dupa rate'n helesteu si s-o caut pe ibovnica lui Pacala...sa-l scarmanam impreuna pe Scaraotchi cu ragila pentru calti, sa-i dam niste fiori - si lui , si noua - si sa-i facem blana fina ca matasea.. poate "om scapa de cele trei ceasuri rele..(ce-i drept am vreo doua pe acasa care nu mai functioneaza). Apoi caut pace, bunatate, altruism, inteligenta emotionala, respect, senzualitate...dar ma opresc aici ca nu de alta dar sunt prea multe si o sa fie greu sacul de dus.. vorba susnumitului : "Sus sacul parinte ca se uda Evanghelia".
Despre mine ..ce sa zic..mai umblu cu capul in nori.. mai trag cate odata caru cu boi langa copac si ma apuc sa-l tai, sa cada direct in car.. dar nu-i bai,..norocul meu ca ma dezmeticesc repede,.. ghinionul e ca ma dezmeticesc dupa ce cade copacul...Mno.. fiind baiet umblat, nu plang mult, dau repede fuguta sa aduc calu'.. amu" calul nu prea e deacord, ca stie ce-l asteapta.. dar na..pana la urma cedeaza ca stie ca"s baiet de pus la rana, cu cei sapte ani de acasa.
Pot sa fac 10 ture de iaz cu calul intre picioare, luandu-mi mintea si puterea la tranta cu ale lui Scaraotchi, asta pentru ca am o minte sanatoasa (zic eu) intr-un corp sanatos. Dar trebuie sa-mi recunosc limitele si sa spun ca nu as putea face nici 2 pasi cu calul invers.. in spinare.
Am fost pacalit odata in viata asta, asa ca de data asta pun carul inaintea boilor si ma pun catinel sa sad pe-o buturuga, scarpinandu-ma ca un fin cunoscator la ceafa, dandu-mi cusma pe ochi, astept sa mearga singur la deal...Ma uit in sus.. sa vad daca zboara vreo una, .... cine stie, poate, poate o fi cu noroc sa dau peste o vrajitoare sa stie a descanta frumos de deochi, de buba neagra, buba alba.. sa rupa farmecele..... mataniile le fac io... happy))

Si-am incalecat pe-o sa...

PS: Lasand la o parte sarcasmul de mai sus, sunt un barbat intreg.. cu toate cele la locul lor.. inclusiv țiglele.. Si care cauta sa-si duca viata mai departe alaturi de cineva pentru care ar cara chiar si calaul in spinare.. happy
Aveti grija de voi dragelor!