barbat fara poza

emras

Varsta:
61 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Onest, open-minded
Prietenie, relatie de lunga durata,
Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic."(Cicero)
Traieste clipa, nu iti mai face planuri ca o sa te bucuri de maine, caci s-ar putea ca de maine sa ne faci cu mana de acolo de sus.
barbat fara poza

marceadragos1956

Varsta:
72 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Figura sportiva,Intelectual,Sensibil caut o legatura serioasa.
barbat fara poza

nage

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Singur, 185cm, 80kg, nu fumez, beau cu masura, sunt calm si linistit, nu-mi place agresivitatea fizica si nici verbala, imi place sa traiesc in armonie, incerc sa fiu prietenos si sa iubesc toti oameni, dar nu reusesc intotdeauna, nu sunt razbunator si nici prea orgolios, nu spun minciuni gratuite si incerc sa fiu corect cu toata lumea ( poate uneori nu am reusit ) .
Am si defecte, dar sper ca nu prea grave:
sunt putin rasfatat, dar imi place si sa rasfat, uneori sunt cam comod, dar sunt si harnic cind este nevoie, uneori sunt, un pic dezordonat, dar imi place ordinea.( cred ca mai am si alte defecte dar nu-mi aduc acum aminte).
Nu sunt un barbat frumos , dar sper ca nici prea urit, adevarul este ca am avut intotdeauna grija de corpul meu, sunt sanatos si arat ca un alergator de 1500m.
Ce pot sa mai spun, despre mine!..am terminat o facultate si lucrez, am mai mult timp liber la sfirsit de saptamina si atunci obisnuiesc sa calatorsc, de preferinta cu femeia iubita ( in lipsa ei , cu prietenii).
Ce caut!!!... pentru inceput, o prietena, dupa un timp sper ca aceasta prietena sa-mi devina iubita, dupa aceia vom hotari impreuna ce este de facut.