Regulament
Bloguri

Intrebare

Dar stiti ca doamna ciclon Ashley trecu ca o ploaie mocaneasca peste țărișoară.Aaa!Dar va ramasera in urechi țiuiturile ro-alerturile ca cînd le auzirati va ascunserati care incotro de trambițata Ashley.Cica mai bine sperie preventiv decat sa renunte la alerte.laughing
Asadar vazuram ca nu fu mare furtuna.
De fapt voiam sa intreb;de ce unele cuvinte ca g.a.t.a.,a.t.a.t m.u.i.e.r.e,p.o p u.l a.t.i.e,uneori chiar si l.i.n.k.,g.a.n.d. nu trec de cenzura googleasca?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
Era doar un gand.Fiecare face ce stie mai bine...sa copieze ca si cum ar fi al lui...sa se dea in spectacol cu scrieri marunte din zile reale cu greseli si fara diacriticelaughing
Ma doare neam de criticile necunoscutilor care nu au impartit cu mine nici macar o juma de litră de aer.
Azi ma imbracai frumos ma parfumai indecent de interzis si dau o fuga la oras...ma epilez imi cumpar ceva frumos,impart bomboane la copii daca ma simt inspirata dau de pomana unui cersetor si multumesc lui dumnezeu pt ce sunt si ce am!day dreaming
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
Jungla salbatica a virtualului te invata sa supravietuiesti.Bine-nteles daca ai umor ,cuvinte potrivite si rabdare.

https://youtube.com/shorts/uFFvqdX8IwY?s … k88TS
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
Iris de obicei imi vad de treaba mea!Ca sa nu am ciocniri.Nu imi prea pasa de ce face lumea.Dar acum m-a cuprins constiinta.A trecut atata timp si nici macar nu s-a luat vreo masura cu poezia lui Wendy Cope.Ma indoiesc ca se va lua.Pt unii muma pt altii ciuma.Mai de una zi mi s-a atras atentia de catre moderatoare ca folosesc nu stiu ce prin bloguri(adica vorbesc de moravurile bolnave ale societatii sau ca fac reclama la unguente)Sau ma certa un user ca scriu nimicuri in bloguri,da nimicuri care umplu zilele tuturor sau ca gramatica mea e schioapa sau ca am exprimat public nedumeriri legate de anumite persoane.

Observ si eu ca sunt destui care nu au poza neconforma sau au texte cunoscute si date ca ale lor, dar ce cui ii pasa?Cuvinte frumoase nu trec de cenzura dar texte ale adevaratilor oameni de cultura care si le insusesc oprtunistii nu au problema si raman cat vrea cel care le-a scris pe albul virtualului.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 3 saptamani
Să mai spun o poveste. Era o persoană care își pusese o poză la profil. În poză apărea o doamnă destul de tânără și drăguță. Într-o zi observ că a copiat un text. Să adaug, totuși, că făcuse și niște modificări. A sărit imediat un cavaler în apărarea doamnei din fotografie, doamnă care cel mai probabil nici nu avea habar pe unde îi ajunsese poza. E doar o poveste nu are legătură cu nimic. Tocmai m-am plictisit de Tetris. happy)
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 3 saptamani
Zora, tu ai procedat corect. Nu e prima oară când văd asemenea atitudine. Adică ți se spune frumos că ai făcut copy/paste și în loc să dai sursa preferi să ștergi comentariile și să blochezi utilizatorul. Nu câștigă nimeni bani din bloguri, iar autorul real nu e prejudiciat. E vorba doar de eleganța de a menționa autorul real. Presupun că unii oameni se plictisesc de Tetris (zic și eu un nume foarte cunoscut) și vin aici. E treaba lor cum se amuză, dar e și treaba mea ce mă amuză. happy)
poza Merveea

Merveea

  • Publicat Acum 3 saptamani
Of, Zora...nu te mai lega de juraminte decat sub rezerva că nu se mai intampla pană data viitoare.
Pentru că n-a făcut nimic și a evitat mocăneasca țărișoară, Ashley ar trebui rebotezată "Carmen".
winking
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
M-oi jura ca nu mai fac...zise Omul cand vazu ca da gres!Ce dadu gres...orice...o treaba oarecare...un blog.Si Omul uita...cum.uita toate cate nu sunt importante.Si vine un "avocat"sa-l mustruluiasca cum trebuie,dar nu deajuns sa il invete minte.Arunca niste cuvinte crezand ca sunt cocteil Molotov dar nici macar o artificie din aceea de Craciun nu este.Viata merge inainte dar unele personaje virtuale cred ca se opreste in loc.
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
La ultimul meu comentariu am scris si cuvantul a t a t.Nu a trecut de cenzura.Ca să scriu cu diacritice trebuie sa apăs prelung litera potrivita;a,i,s,t.Numai că î din a nu poate să îl ia telefonul.Scrie doar ă
Buna dimineata Irishappy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 3 saptamani
Da, ciudat. Cine știe de la ce o fi.
Mi-am amintit de un episod din South Park. Nu are legătură cu steluțele. South Park e un serial foarte cunoscut. Sunt desene animate, dar nu pentru copii, deși personajele principale sunt patru copii. Într-un episod, se apucă toate fetele să își aranjeze fotografiile. La început băieții nu par interesați, dar apar poze din ce în ce mai frumoase pe rețelele de socializare și ei încep să privească fetele cu alți ochi. La un moment dat se ajunge la următoarea scenă: trec cupluri, el și ea. El e numai cu ochii în telefon, se uită la poza ei în loc să se uite la ea. Când se întâmplă să întâlnească un cunoscut și vrea să își prezinte prietena, arată poza, deși prietena e alături. happy)

Mi s-a întâmplat să văd și un cont al unei doamne, vârstă declarată 50 plus. La profil, poza unei actrițe mai tinere. În cartea de oaspeți, comentariile unor domni convinși că e posibil să arăți așa la 50 plus, știu ei sau au auzit de la cunoștințe. happy)