Funcția de căutare
Ființele se nasc cu funcția de căutare deja implementată. Din primele secunde de viață încep să caute. Inițial, instinctiv caută hrană și căldură pentru a supraviețui. Ulterior, își rafinează procedura.
Omul tinde să dezvolte algoritmi de căutare din ce în ce mai sofisticați, dar întotdeauna personalizați. Adaptați nevoilor proprii. Inclusiv progresul tehnico-științific presupune o continuă căutare. Căutăm tot ceea ce avem senzația că poate contribui la împlinirea personală. Și, uneori, prin extrapolare, ceea ce ne poate împlini ca indivizi în raport cu imensa scenă pe care evoluăm. Că-i vorba de material, spiritual, emoțional sau intelectual, acțiunile omului sunt subsumate căutării. Până în ultima clipă, nu ne plictisim vreodată să facem asta. Versatilă în timp, dependența rămâne. |
Comentarii
Pagini
1 2Galateea
Galateea
Galateea
Galateea
Mereu m-au amuzat versurile trupei Taxi.
"Cauta-ma tu!". Ca mie mi-e prea lene. Sunt mai comod/a din fire. S-o fi gandit cineva s-o treaca la descriere?
AnckSuNamun
Noapte blândă!
gicageo
Galateea
Galateea
Nu le-as numi tipare, ci seturi, colectii de caracteristici obligatorii, restul fiind optionale sau maleabile.
Si cand cautam produse intr-un magazin online sau stationar, sau comandam mancare, tinem cont de anumiti parametri indispensabili.
"Parametri" exista si cand cautam oameni, in general. Cand le acceptam compania cu drag sau ii ocolim discret. Care pot genera premisele unor afinitati comune sau contrariul acestora.
Galateea
In privinta stupidelor mele bloguri, e mult spus "spirit". Doar stil, chiar daca uneori usor criptic. Uneori mai incui frazele de nici eu nu mai gasesc cheia. Glumesc. Sunt stari de moment pe care le traduc intr-o enumerare de litere, poate usor egoist.
Galateea
Senzorel, gasim solutii pentru toti. Dupa ce pleaca la vecini cartita, iau eu smechera pufoasa.
Pagini
1 2