poza fiorello106514

fiorello106514

Varsta:
59 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
?, Italia 
Caut o relatie serioasa de lunga durata care sa duca la casatorie.
barbat fara poza

george_iulian

Varsta:
53 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Targoviste,
Romania 
Sant un om sufletist si loial locuiesc singur si caut o femeie care știe ce vrea de la viața si sa fie alături de mine in tot ce fac. Doresc o fata sincera cu caracter sa o iubesc sa ma iubeasca numai relatie de lunga durata sau casatorie.
poza iqerror

iqerror

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Madrid,
Spania 
Ar trebui să existe o ştiinţă a nemulţumirii. Oamenii au nevoie de suferinţe şi de oprimare ca să-şi dezvolte muşchii psihici. - "F.Herbert - Dune"
poza MihaiNacu

MihaiNacu

Varsta:
54 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Gura Humorului,
Romania 
Ma numesc Nacu Mihai, locuiesc in comuna "Vama", sunt un om foarte sensibil, iubitor si sincer, un om cu suflet mare care de la varsta de 17 ani a ramas invalid, rapus de o boala de muschi. Iubesc oamenii, animalele, plantele, p.s tot ce misca in jurul meu si singura mea dorinta de la viata asta este sa-mi gasesc jumatatea, o femeie buna la suflet, deschisa si sincera care isi doreste sa fie iubita cu adevarat si apreciata toata viata. Vreau sa specific ca detin un carucior electric care ma ajuta foarte mult si datorita lui nu dau la nimeni prea multa bataie de cap. Facebook: https://****.facebook.com/mihai.nacu - Yahoo Messenger: nacu_mihai - Telefon: ****46****. Nu ezita sa ma contactezi daca vrei sa fii iubita tot restul vietii, admirata si fericita. Cu respect, Mihai Nacu!
poza morenobanana24

morenobanana24

Varsta:
52 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
malaga,
Spania 
exigent,detin calitati morale si spirituale,sufletist dar nu prost,tandru si familist convins....restul pe parcurs...si moto-ul e...printre voi dar nu de-al vostru.punct....rog fitzoasele,mult prea scolitele si facultistele,cele prea pline de ele,reginele si printesele sa nu se atinga de profilul meu...profilul meu cu datele personale sunt pt cine mai are destula omenie si civilizatie prin adn...impresioniste...luati o pauza..un sfat de la mine ar fi sa nu confundati castraveciorii de toamna cu tot ce inseamna barbati..eu unul nu pot fi pus la murat si pastrat in camara de iarna...aaa...era sa uit...e super ticsita lumea de semi-dezbracate si dezbracate,de cele carora nu le mai incap sanii in sutiene,mai schimbati moda ca ne vine greata...cu asta castigati atentie si nu numai...dar mie mi se face scarba...siii...hai pa daca nu iti comvine ce am scris la profil